Візит на Інтерпайп сталь лідерів партії “Слуга народу”

Сьогодні голова партії Олександр Корнієнко та керівник фракції у Верховній Раді Давід Арахамія ознайомилися з роботою найбільш сучасного промислового підприємства Дніпропетровщини. Їх супроводжував народний депутат України, заступник голови комітету з питань економічної політики Дмитро Кисилевський. Під час візиту обговорювалися питання розвитку промисловості на Дніпропетровщині.

ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ  це найсучасніший металургійний завод України. До того ж доброзичливий до навколишньої середи. Гостям показали повний цикл виплавки сталі із автоматизованим процесом керування. Але найбільше високопосадовців вразив принципово новий підхід до промисловості, у тому числі — ставлення до потреб персоналу.

Компанія Інтерпайп безперервно інвестує у розвиток промисловості області. За останні 10 років ця сума сягнула мільярда доларів. Що особливо вражає на фоні падіння промислового виробництва у країні. У владі погоджуються  українську промисловість потрібно підтримувати.

У владі впевнені, що для розвитку промисловості потрібно і стимулювати інтерес інвесторів.

В промисловості зайняті 2,5 мільйона українців. Й ця галузь має критично важливе значення для стабілізації економіки та розвитку країни. Тож увага високопосадовців до проблем великих підприємств, серед яких вартість електроенергії, забезпечення сировиною та пільги для інвесторів  вкрай бажана.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com