50% обпеченого тіла

З такими критичними травмами медики дитячої лікарні рятують 4-ічну Женю. Маленька постраждала у пожежі. Вогонь спалахнув у будинку її бабусі, яка п’яною спала у кімнаті. З палаючої домівки жінка вибралась неушкодженою, а от обгорілу онуку лише дивом врятували сусіди. І вже зараз дівчинка потребує нашої з вами допомоги. Усі подробиці від Софії Куценко.

Вже четверту добу 4-річну Женю рятують в обласній дитячій лікарні. Сюди маленька потрапила з тяжкими опіками тулуба та нижніх кінцівок. За її життя борються найкращі фахівці. Та поки що жодних прогнозів не дають. У дівчинки обпечено 50% тіла. І попереду ще з десяток хірургічних втручань.

Під стінами реанімації чергує матір. 24-річна Анастасія каже: доньку на кілька днів залишила бабусі. Адже, окрім Жені, має ще трьох дітей, яких виховує сама.

Утім бабуся за малою не вгледіла. Адже просто заснула п’яною у сусідній кімнаті. Це і призвело до страшної пожежі.

Ось у цьому будинку і сталася трагедія. Маленька Женя гралася у вітальні, саме тут і спалахнув вогонь. Полум’я миттю перекинулось на сусідні кімнати. В одній із них спочивала бабуся, яка і мала б доглядати за онукою. З охопленого вогнем будинку жінка вибігти встигла, а от малу залишила напризволяще.

Рятувати дитину із вогняної пастки кинулись сусіди. Ірина Іванівна перша побачила вогонь та миттю разом із іншими жителями вулиці взялась гасити пожежу. В цей час рідна бабуся дівчинки лише безпорадно сиділа на подвір’ї. Жінка була добряче напідпитку.

Сусіди кажуть, жоден із дорослих вихованням дівчинки не займається. Бабуся — пиячить, матір — влаштовує особисте життя. За невиконання батьківських обов’язків жінку вже навіть притягували до адміністративної відповідальності. Утім, сама Анастасія твердить, це наклеп сусідів.

Але у поліції інша думка. За фактом невиконання обов’язків по догляду за дітьми в поліції вже відкрили кримінальне провадження.

Свою провину бабуся визнає. Каже, що готова відповісти за законом. Головне, твердить, аби онука вижила.

Лікування Жені обійдеться близько 300 000 гривень. У родини таких грошей немає. Кошти на медикаменти збирають волонтери.

Якщо ви бажаєте допомогти дівчинці, кошти можна відправити на номер картки, який ви зараз бачите на своєму екрані.

5168 7427 1212 6501

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com