Міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер перебуває з 3-денним візитом в Ізраїлі. У Тель-Авіві він зустрівся зі своїм колегою Шимоном Пересом. Переговори проходили віч-на-віч. Глава ізраїльського МЗС заявив, що «у найближчому майбутньому» він має намір зустрітися з палестинським лідером Ясіром Арафатом і обговорити з ним питання про втілення в життя угоди про перемир’я, підписаної в червні. Перес запропонував також домагатися поетапного зниження напруженості на палестинських територіях.

Міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер перебуває з 3-денним візитом в Ізраїлі. У Тель-Авіві він зустрівся зі своїм колегою Шимоном Пересом. Переговори проходили віч-на-віч. Глава ізраїльського МЗС заявив, що «у найближчому майбутньому» він має намір зустрітися з палестинським лідером Ясіром Арафатом і обговорити з ним питання про втілення в життя угоди про перемир’я, підписаної в червні. Перес запропонував також домагатися поетапного зниження напруженості на палестинських територіях. Йошка Фішер підтримав ініціативу ізраїльського міністра. Сьогодні він провів переговори з Ясіром Арафатом. Попереду – зустріч з прем’єр-міністром Ізраїлю Аріелем Шароном.
Тим часом на палестинських територіях зберігається напруження. У Секторі Газа араби хоронили активіста руху Народного опору та двох його дітей, які загинули після обстрілу. Палестинці стверджують, що будинок обстріляв ізраїльський вертоліт. Радикальне ісламське угруповання “Хамас” погрожує новими терактами.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com