У Кабулі минулої ночі прогриміло, щонайменше, 8 вибухів. У нальоті брало участь всього 2 вертольоти “Північного альянсу”, однак, їм удалося вдалося вразити деякі пункти бойовиків…

У Кабулі минулої ночі прогриміло, щонайменше, 8 вибухів. У нальоті брало участь всього 2 вертольоти “Північного альянсу”, однак, їм удалося вдалося вразити деякі пункти бойовиків. З кабульського аеродрому були підняті винищувачі. По деяким даним, удар був нанесений саме по аеродрому. На землі знищені два літаки талібів, а також розташований поруч склад боєприпасів. У місті горять кілька будинків. Інформації про людські жертви і руйнування поки немає. Талібське керівництво в перший момент вирішило, що місто атаковане американськими ракетами у відповідь на терористичні акти в Нью-Йорку і Вашингтоні. Однак Пентагон категорично спростував свою причетність до нальотів на Кабул.
Посол талібів в Ісламабаді Абдул Салям Заиф уже виступив із заявою, що засуджує організаторів трагедії в США. Він назвав це терористичними актами і призвав американські влади знайти і покарати винних. Талібське керівництво заперечує свою будь-яку причетність до терактів у США.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com