Після знесення будинків у палестинському місті Рафаху Ізраїль знову опинився під вогнем міжнародної критики, у тому числі і з боку Ради Європи. Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявляє, що до зруйнованих будинків з території Єгипту вели підземні ходи, які використовувалися для нелегальної доставки зброї.

Після знесення будинків у палестинському місті Рафаху Ізраїль знову опинився під вогнем міжнародної критики, у тому числі і з боку Ради Європи. Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявляє, що до зруйнованих будинків з території Єгипту вели підземні ходи, які використовувалися для нелегальної доставки зброї. Критика звучить і в середині ізраїльського уряду – з боку міністра закордонних справ Шимона Переса. Він вважає, що інцидент у Рафаху підриває авторитет Ізраїлю. За даними ООН, 600 палестинців залишилися без даху над головою. Палестинська національна адміністрація суворо засудила вчинок ізраїльської армії. Невдоволення жорсткими діями військових зростає і серед ізраїльтян.
Тим часом, сьогодні знову були зруйновані будинки палестинців – цього разу у східному Єрусалимі. Привід – відсутність дозволів на будівництво. Деякі араби вчинили опір.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com