Гарний приклад інвестиційного проєкту

До того ж  екологічно чистий. Сьогодні два підприємства компанії Інтерпайп-Сталь та НТЗ відвідав голова Дніпропетровської облдержадміністрації. Олександр Бондаренко ознайомився з технологічним металургійним виробництвом, яке, до речі, виплавляє до півтисячі видів сталі. На його думку, саме за такими заводами успішне майбутнє і регіону й України в цілому.

Сучасний металургійний завод Інтерпайп Сталь. Його ввели в експлуатацію вісім років тому. Загальний об’єм інвестицій в будівництво  сімсот мільйонів доларів. І це  чи не найбільший інвестиційний проєкт Дніпропетровщини за останнє десятиліття. Інтерпайп Сталь  гарний приклад інноваційного українського заводу, який до того ж не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Саме такі підприємства, як Інтерпайп Сталь, є прикладом для української промисловості.

З тим, що українську промисловість необхідно розвивати повністю згоден і народний депутат України Дмитро Кисилевський. Він також є заступником голови комітету з питань економічного розвитку. На його думку, розвинута українська промисловість є запорукою економічного зростання всієї країни.

Крім Інтерпайп Сталі голова облдержадміністрації відвідав і виробництво залізничної продукції на ІНТЕРПАЙП НТЗ. Колесопрокатний цех заводу має сучасний металообробне обладнання, на якій виробляють продукцію зі високою доданою вартістю. До речі, її експортують до сорока країн світу.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com