У Дніпрі заснований і вже працює унікальний благодійний фонд “За дітей”.

Це перша в Україні організація, яка безпосередньо допомагатиме дітям, потерпілим від домашнього насильства. Фонд очолює відома підприємиця, філантроп Марія Пінчук. Вона ж запропонувала провести дискусію на тему “Що робити сьогодні, щоб забезпечити захист прав дітей?” Відомо, що ця проблема неоднозначна і рішенням переймаються фахівці різних сфер. Їх запросили на круглий стіл благодійного фонду “За дітей”.

Допомога дітям, що опинилися у складних життєвих ситуаціях потребує об’єднання зусиль  вважають учасники круглого столу й ініціаторка зустрічі.

До зустрічі запрошені фахівці, які безпосередньо координують роботу у сфері протидії домашньому насильству.

Розмова вийшла відверта, кожен учасник поділився проблемами, з якими доводиться мати справу.

Рідкісна зустріч представників громадськості, психологів, організаторів притулків для людей, які потребують захисту від домашнього насильства  дуже цінна. Адже дозволяє вже зараз скоординувати зусилля. А те що на дискусію були запрошені представники міськради, надає надію на підтримку влади.

Обмін досвідом, презентації проєктів, які чекають втілення, дуже важливі у спільній справі. Копітка робота, що тривала кілька годин, завершилася створенням конкретних планів. Йдеться про підтримку закладів для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, допомога потерпілим жінкам й чоловікам також.

Благодійний фонд “За дітей” відкриває можливості наполегливим фахівцям в реалізації проєктів.

Важливо, щоб вже сьогодні кожна дитина знала, куди їй звертатися по допомогу,  вважають у благодійному фонді “За дітей”.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com