Не лише захищають країну і рятують життя  військовослужбовці та рятувальники вкотре долучилися до донорської акції зі здачі плазми крові. Саме з неї виготовляють життєво необхідні препарати для пацієнтів Обласної дитячої лікарні та Військового шпиталю. Як зробити свій внесок у донорський рух  дивіться у наступному сюжеті.

Яна  військовослужбовиця, і сьогодні вона вперше здає плазму. Вона каже, хотіла ще пів року тому це зробити, але їй тоді не вистачило п’яти кілограмів. Адже мінімальна вага тіла для донора – 50. Сьогодні ж, їй дозволили пройти процедуру. Дівчина найбільше хоче, аби таку її допомогу отримали діти.

А от Артур  курсант університету внутрішніх справ. Вперше став донором 2 роки тому, коли одному з викладачів знадобилася допомога. Загалом хлопець здавав кров та плазму вже більш ніж вісім разів.

Донорство плазми необхідне, насамперед, для пацієнтів, які страждають на онкологічні захворювання, ускладнення під час пологів та постраждалим від опіків та бойових поранень.

До акції зі здачі плазми активно долучилися й військові. Адже, препарати з неї  часто необхідні у військовому госпіталі.

Не відстають від військових і рятувальники. Вони також регулярно беруть участь у таких донорських акціях.

Ця акція зі здачі плазми безстрокова. До неї може долучитися кожен охочий. Центр “Червона Лінія” знаходиться за адресою проспект Богдана Хмельницького, 17 на базі “Банку крові”. Всі довідки можна отримати за телефоном, вказаним на екрані.

ЦЕНТР «ЧЕРВОНА ЛІНІЯ» – (067)155-48-28

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com