Дуальна освіта у дії

Вже другу лабораторію з мехатроніки в університеті “Дніпровська політехніка” відкрила компанія Інтерпайп. Тут сучасне німецьке обладнання, що дозволить молоді навчитися працювати з виробничим устаткуванням. Лабораторія мехатроніки буде доступною не лише студентам Політехніки, а й учням профтехучилищ. Подробиці – далі.

Інтерпайп Мехатронік Лаб – це навчальна лабораторія із сучасним німецьким обладнанням FESTO, що імітує реальний технологічний процес. Тепер у стінах Дніпровської Політехніки молодь має змогу отримати навички керування та налагодження складного устаткування на виробництві не виходячи зі стін навчального закладу. До того ж, лабораторія доступна не лише студентам, а й учням профтехучилищ.

Це вже друга лабораторія, оснащена на зразок європейських університетів, яку Інтерпайп відкрив у Дніпровській Політехніці. Для компанії це можливість підготувати майбутніх фахівців, які стануть професіоналами у галузі промисловості та будуватимуть майбутнє для всієї країни.

Відкриття нової лабораторії з мехатроніки відвідали й почесні гості з міністерства освіти та науки. Вони зазначили, що приємно вражені прикладом співпраці між навчальним закладом та підприємством, яке відкриває нові шляхи розвитку для української молоді.

В новій лабораторії мехатроніки вже почали займатися учні 30 закладів профтехосвіти з усієї області

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com