Місяць на те щоб змінитися

Мерія поставили ультиматум власникам капітальних наливайок. Або вони самостійно перестають торгувати контрафактним алкоголем, або незаконні заклади будуть назавжди замуровані бетонними блоками. Сьогодні таким чином вже закрили два генделики. Подробиці – далі в сюжеті.

Лівий берег, район Слобожанського проспекту. Власник наливайки заледве встигає винести касовий апарат та документацію.

Виправдовується: всі документи в порядку.

Комунальники ж твердять: у закладі торгували контрафактним алкоголем. Тому вхід у наливайку – замуровують бетонними блоками.

За усім цим стурбовано спостерігають тепер вже екс-клієнти генделика.

Чиновники розповідають: після того як в Дніпрі почали масово демонтувати наливайки, їхні власники перемістилися до перших поверхів житлових будинків. Із ними теж боролися: і за допомогою поліції, і податкової. Проте марно.

Тож вирішили вдатися до крайніх заходів. На загорожу фарбою наносять напис “власність міськради”. Чиновники твердять: так у бізнесменів не буде законного способу розблокувати вхід до закладу. Прибирання блоків розцінюватимуть як розкрадання майна міста. Підприємцям пропонують перепрофілюватися.

У Дніпрі загалом близько 7 десятків так званих капітальних наливайок. Закрити їх усі обіцяють у мерії протягом місяця. Входи до близько двох десятків генделів вже замуровані.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com