Пожежа, що закінчилася дитячою смертю

Страшна трагедія сталася вночі у місті Верхівцеве, Верхньодніпровського району. Троє дітей, старшому з який було п’ять років, перебували у будинку самі, коли загорілася купа мотлоху. Старший хлопчик загинув, двоє інших дітей перебувають у лікарні. Подробиці – далі.

Тетяна – мати-одиначка, виховувала трьох дітей. Поки працювала чи поралася по господарству, каже, малеча здебільшого залишалася сама. Так сталося і того вечора.

Найстарший, п’ятирічний Андрій, помер від отруєння чадним газом. Двох інших малят – шпиталізували до обласної дитячої лікарні. Чотирирічний Єгор у вкрай важкому стані. Дитина на штучній вентиляції легенів у реанімації.

Прогнози щодо Єгора давати зарано, кажуть лікарі. На дитину очікує тривале лікування та операції. У дещо кращому стані його менша сестра, однорічна Ганна.

За версією мами, у будинку могла загорітися електропроводка. Та жінка не виключає, що з вогнем міг бавитися старший син. У поліції за фактом смерті п’ятирічного Андрія відкрито кримінальне провадження за злісне невиконання батьківських обов’язків. Це стаття 166-а кримінального кодексу, яка загрожує позбавленням волі від 2 до 5 років.

У поліції кажуть: щоб точно встановити причину займання, доведеться провести ряд експертиз.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com