Кордони на замок

Україна закриває усі наземні та повітряні ворота через поширення коронавірусу  на в’їзд для іноземців. Регулярні авіарейси скасовуються, натомість курсуватимуть чартерні та спецрейси, що вивозитимуть іноземців чи ввозитимуть українців. Яка ж зараз ситуація у міжнародному аеропорту “Дніпропетровськ” та куди звертатись, якщо ви не встигаєте повернутись на Батьківщину  наш Марко Ручка розкаже.

Сьогодні опівночі всі аеропорти України припиняють регулярне авіасполучення. І, принаймні два наступні тижні. вилетіти з країни та потрапити  вже ніхто не зможе аж до третього квітня. Такий захід впровадили через карантин, пов’язаний з коронавірусом. Про закриття кордонів ще 13 березня заявив президент України Володимир Зеленський.

Тим часом міжнародні авіалінії України, приміром, збільшили кількість рейсів у декілька разів, аби всі українці мали змогу повернутися на Батьківщину. Утім ціни на квитки різко здорожчали. В МАУ наразі великий пасажиропотік та через завантаженість зайняті навіть гарячі лінії.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ ТА ПОШТА МЗС УКРАЇНИ
+380442381657 [email protected]

А от тим, хто не встиг повернутися додому до 17-го березня, радять звертатися до Консульств або до Міністерства закордонних справ. Номер гарячої лінії МЗС ви зараз бачите на вашому екрані. Також, радять надсилати повідомлення на електронну пошту.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com