Чи дотримуються карантину містяни?

Посилення адміністративної та навіть кримінальної відповідальності за порушення карантину та умисне зараження людей! Сьогодні Верховна Рада прийняла законопроєкт про коронавірус. Чи дотримуються карантину містяни та як сприймають новий вимушений режим життя міста  далі у сюжеті.

Деякі торгові центри вже зачинені. Згортають роботу ресторани та кафе. А от ця соціальна кав’ярня зачинилась ще вчора. Її адміністратор пояснює.

А от попри карантин у навчальних закладах, на дитячих майданчиках – повно дітей. Разом із батьками. Дорослі кажуть, пандемії не бояться.

А от громадському транспорті кількість пасажирів хоч і зменшилась, утім захистити себе масками намагаються лише одиниці.
А це один із бізнес-центрів. До здоров’я своїх працівників та відвідувачів тут ставляться відповідально. Просто на вході перевіряють температуру. До таких заходів вдалися, аби одразу виявити хворих.

Люди, які працюють у будівлі, такі заходи безпеки лише вітають.

Власник бізнес-центру, каже, тут орендує приміщення чимало компаній, більшість вже перевели своїх працівників на дистанційну роботу.

Брати із них приклад закликають і інших роботодавців.

А на тих, хто соціальну відповідальність ігноруватиме – чекають не лише великі штрафи, а й навіть в’язниця. Законопроєкт про коронавірус сьогодні проголосували народні обранці. У новому законі значно посилили відповідальність для безвідповідальних громадян. Тому порада єдина – дотримуватись карантину, берегти себе та свої близьких.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com