Дистанційна освіта під час карантину

Школяри Дніпра, як і всієї країни, перейшли на онлайн навчання. Міськрада запропонувала низку відеоуроків по всіх базових дисциплінах. Ними охопили учнів з третього по одинадцятий клас. Продукт виявився настільки якісним, що їм зацікавилися відомі всеукраїнські сервіси. Й тепер планують розмістити відеоуроки на власних платформах для інших областей.

Карантин перевів всі школи на дистанційне навчання. Навіть ті викладачі, яких лякала діджиталізація, взялись за гаджети. На допомогу їм запровадили цілу низку вебінарів. Педагогів вчили вправлятися з інтернет-ресурсами. Більш того, багато платформ, які раніше були платними, зараз безкоштовні. І це чудова можливість покращити якість дистанційного навчання, кажуть вчителі.

До того ж, Дніпро стало єдиним містом в Україні, де створили низку відеоуроків. Взяти участь у цьому проєкті зголосились всі місцеві телеканали. У тому числі і 11-й. Кожного дня у нашій студії тривають зйомки уроків для третіх-четвертих класів. Педагоги з різних шкіл викладають перед камерою по черзі. Для Наталії, яка проводить уроки англійської мови, це перший такий досвід.

Розклад занять можна знайти на сторінках телеканалів або департаменту гуманітарної політики у Facebook.

Дистанційне навчання дозволить учням підготуватися до підсумкових атестацій та наздогнати програму. Зараз у школярів за розкладом весняні канікули. Далі, як мінімум до 24 квітня, триватиме дистанційне навчання.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com