Підвези медика! 

Спеціальні таблички для своїх працівників запровадили в лікарні імені Мечникова. Частина їх живе не у Дніпрі, а в області або передмісті. І зараз через карантин з величезними труднощами дістаються до роботи. Тому в медзакладі започаткували акцію у вигляді табличок “Я медик лікарні Мечникова”. Сподіваються, що небайдужі городяни побачивши її обов’язково підвезуть людей, які щодня рятують життя.

Тетяна  медсестра пологового відділення. Мешкає в Кам’янському. Після скасування транспортного сполучення між містами, була вимушена шукати попутки. Аби дістатись роботи витрачала до двох годин. Стільки ж на зворотній шлях.

Раніше Тетяна використовувала таблички власного виробництва. Тепер в лікарні Мечникова вирішили зробити всім медикам однакові  з виразним надписом та особистим підписом головного лікаря Сергія Риженка.

Тільки в лікарні Мечникова більше тисячі медиків живуть поза межами Дніпра. Це майже сорок відсотків від загальної кількості співробітників. Всі вони отримали спеціальні таблички. В тому числі і Тетяна. Сьогодні дівчина відпрацювала зміну. І намагається дістатись дома за допомогою нової таблички.

Водій Роман залюбки зголосився допомогти підвезти медика. Каже такі таблички бачить вперше. Але вони яскраві, тож повз не проїдеш. Переконаний, в ситуації тотального карантину, маємо підтримувати один одного.

Керівництво лікарні сподівається на солідарність та підтримку городян. Адже траплялись випадки, коли медпрацівники, в тому числі й реанімаційного відділення, годинами діставались роботи. А в цей час могли б рятувати чиєсь життя.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com