12.09 США Термінові акції.

Керівник NASA Деніел Голдін (на фото) розпорядився закрити всі центри Агентства слідом за серією терористичних актів, що потрясли Сполучені Штати. Розпорядження стосується також і штаб-квартири NASA, розташованої у Вашингтоні. Компанія United Airlines, два літаки якої були захоплені терористами, оголосила про те, що родинам загиблих 110 пасажирів цих рейсів буде виплачено по 25 тисяч доларів на витрати першої необхідності…

br> У космічному центрі ім. Кеннеді техніки перевели розташовані там чотири шаттла в safe-режим, а весь персонал, присутність якого не є необхідною, був відправлений додому. У центрі залишилися тільки співробітники безпеки, що охороняють територію. Космічні човни Discovery, Columbia і Endeavour знаходяться у своїх ангарах, а Atlantis – у корпусі вертикальної зборки.
Компанія United Airlines, два літаки якої були захоплені терористами, оголосила про те, що родинам загиблих 110 пасажирів цих рейсів буде виплачено по 25 тисяч доларів на витрати першої необхідності.
Представник компанії заявив, що United Airlines установила особистості всіх пасажирів і членів екіпажа, що знаходилися на борті цих двох літаків. Зараз компанія сповіщає найближчих родичів і допомагає членам родин. United Airlines не буде обнародувати ніяких імен до одержання відповідного дозволу влади. Крім того, імена членів родини, за їхнім бажанням, можуть не указуватися взагалі”.
Подробиці про літаки компанії, що розбилися, United Airlines:
рейс 93: з Ньюарка (Нью-Джерсі) у Сан-Франциско (Каліфорнія), Boeing 757, 38 пасажирів, 2 пілота, 5 членів екіпажа. Розбився в 80 милях східніше Піттсбурга (Пенсільванія).
рейс 175: з Бостона в Лос-Анджелес, Boeing 767, 56 пасажирів, 2 пілота, 7 членів екіпажа. Урізався в другий хмарочос Центра міжнародної торгівлі в Нью-Йорку.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com