Обмеження у громадському транспорті

Вже від четверга маршрутки, трамваї та тролейбуси будуть недоступними для більшості містян. Скористатися громадським транспортом зможуть лише медики, рятувальники, правоохоронці, працівники аптек і продуктових магазинів та комунальники. А впускатимуть у салон тільки за наявності спец квитка. Детальніше — дивіться далі.

Карантин посилюється! З 26-го березня тимчасово зупиняється обслуговування громадського транспорту у звичайному режимі. Таке рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки. В департаменті транспорту кажуть — на лінії вийдуть лише спец маршрути, що перевозитимуть працівників критичної інфраструктури.

Важливо зазначити, що користуватися транспортом можна буде лише за наявності спеціального квитка. А аби його отримати, керівники організацій мають подати відповідні листи до міськради.
Запити треба надсилати на адресу [email protected]

У міськраді також постановили, що при вході до салону громадського транспорту, пасажири обов’язково повинні мати посвідчення особи та захисні засоби.

Дніпряни ж переважно реагують на такі заходи спокійно.

А тим, хто не встиг отримати спец квиток не слід панікувати. До кінця тижня ще можна буде проїхати у громадському транспорті за умови пред’явлення довідки з місця роботи.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com