2 підтверджених випадки коронавірусу та 16 підозр

Такі данні по Дніпропетровщині на 19-ту годину середи. Близько двох десятків дніпрян, яких евакуювали з Прибалтики – закрили на обсервацію в одному з реабілітаційних центрів міста. Також, вчора до 21-ої лікарні Дніпра з Кам’янського доставили чоловіка у критичному стані. Врятувати його, на жаль, не вдалося. Наразі перевіряють, чи був у померлого коронавірус. Вже відомо, що він нещодавно повернувся з-за кордону. Подробиці – у наступному сюжеті.

Два десятки прибулих з Європи дніпрян наче підвисли у повітрі. Вчора до Дніпра привезли автобусами наших земляків, яких в екстрено евакуювали з Риги. Спочатку їх доправили до 21 лікарні, де протримали цілу добу. Ось пряма мова жінки, яка повернулася до Дніпра.

А потім, без пояснень, людей перевезли до реабілітаційного центру на вулиці Лоцманській. Там видали посуд та їжу.
Нам вдалося поспілкуватись з однією з дніпрянок, яка наразі перебуває в обсервації. Вона розповіла – наразі в усіх туристів взяли аналіз крові і люди чекають на результати тесту.

Ось так коментує ситуацію з доправленням прибулих в обсервацію голова обласної ради Святослав Олійник.

Мерія ж у цій ситуації від коментарів утрималася. Та головна увага прикута до смертельного випадку, що стався вчора у 21-ій лікарні Дніпра. Туди з Кам’янського доправили 47-річного чоловіка з підозрою на коронавірус. Він був у критичному стані. Попри усі зусилля – врятувати пацієнта лікарі не змогли.

Взяли аналізи й у родичів та близьких знайомих померлого. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Кам’янського. Також там заявили, що у приміщення, де жив чоловік провели дезінфекцію. Станом на дев’ятнадцяту годину середи – в Україні офіційно зафіксовано 113 випадків коронавірусної інфекції. Чотири з них – летальні. Один пацієнт вже вилікувався та повернувся додому.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com