На цьому фото видно, як американські військові прибули вертольотом у розташування афганського Північного альянсу. Афішувати цей візит вони не захотіли і помітивши відеокамери, негайно полетіли геть. Очевидно, американці планували підбити підсумок останнього бомбардування, проведеного літаками Б-52. Вони атакували позиції талібів біля лінії фронту неподалік від міста Мазарі-Шаріфа. Північний альянс повідомляє, що останнім часом повітряні нальоти стали дуже інтенсивними.

На цьому фото видно, як американські військові прибули вертольотом у розташування афганського Північного альянсу. Афішувати цей візит вони не захотіли і помітивши відеокамери, негайно полетіли геть. Очевидно, американці планували підбити підсумок останнього бомбардування, проведеного літаками Б-52. Вони атакували позиції талібів біля лінії фронту неподалік від міста Мазарі-Шаріфа. Північний альянс повідомляє, що останнім часом повітряні нальоти стали дуже інтенсивними. Однак, незважаючи на це, солдати “Талібану” не залишають своїх позицій. Відомо також, що американці завдали нових ударів по столиці Афганістану. Декілька ракет поцілили в готель, де розташувалися талібські військові. Є чимало жертв.
Тим часом афганська опозиція висунула 60 кандидатів у так звану Політичну раду, яка повинна буде визначити майбутнє Афганістану після можливого скинення режиму талібів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com