Ізраїльська армія обстріляла ракетами штаб-квартиру палестинської спецслужби у місті Рамаллі, розташовану поруч із резиденцією голови автономії Ясіра Арафата. Під час нападу Арафат саме приймав делегацію Європейського союзу. Ніхто не постраждав.
Авіація також обстріляла ракетами резиденцію лідера палестинців у Ґазі та казарми його особистої гвардії у Вифлеємі. Уночі ізраїльські бойових катери завдвли удару по палестинських об’єктах у секторі Ґаза. Вранці до міста Тулкарма на Західному березі Йордану увійшли близько п’ятдесяти танків та піхота ізраїльтян. У розташованому неподалік таборі біженців сталася перестрілка. Убиті двоє палестинців. Один із них – бойовик угруповання «Ісламський джихад».
Американський держсекретар Колін Пауелл закликав прем’єр-міністра Ізраїлю Аріеля Шарона переглянути свою політику. Разом з тим він піддав критиці і Ясіра Арафата, який, на його думку, прикладає замало зусиль для досягнення миру.
Аріель Шарон заявив, що дії його уряду є законною відповіддю терористам. Він також знову наголосив, що передумовою для відновлення мирного діалогу повинно стати припинення терактів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com