8 крутих можливостей сучасних холодильників

Холодильник — техніка, здатна служити тривалий період. Тому її змінюють без особливої потреби нечасто. Як наслідок, мало хто постійно слідкує за появою нових опцій. Але якщо настав час замінити стару техніку новою, інформація про додаткові функції може бути не зайвою.

Прозорі дверцята

Протягом дня двері холодильника відчиняються багаторазово. Отже, разом із продуктами, у середину приладу періодично потрапляє тепло. Щоби відновити задану температуру, автоматично включається компресор. Як наслідок, збільшується споживання приладом енергії.

Виробники подбали про те, щоби користувачі не переплачували щомісяця за електроенергію. Із цією метою вони створили прилади, дверцята яких при торканні стають прозорими. Тобто, щоби дізнатися, які продукти лежать на полицях, не обов’язково відкривати двері. Робити це можна тільки в разі нагальної потреби.

«Розумний» холодильник

Керувати такою технікою можна на відстані через Wi-Fi. У продажу є моделі, які слідкують за власним наповненням, замовляють продукти через інтернет-доставку. Впроваджена в систему «розумний дім» техніка, завдяки вбудованому комп’ютеру, здатна керувати кавоваркою, посудомийною машиною. Є навіть моделі з екранами, що дають змогу спілкуватися в соцмережах, переглядати рецепти, улюблені ютуб канали тощо.

Кулер із генератором льоду

Встановлюють холодильники-кулери переважно в офісах. Вони зручні, адже не тільки охолоджують, але й нагрівають воду. А от у домашніх умовах частіше можна зустріти холодильник із генератором льоду. Залежно від моделі, функція може бути:

  • Автоматичною. Щоби лід насипався в стакан, потрібно натиснути на кнопку.
  • Механічною. Насипати крихти або кубики льоду в ємність потрібно вручну.
  • Такий варіант холодильника підходить для людей, які постійно охолоджують будь-які напої.

Антибактеріальні фільтри

Бактерії, що знаходяться в повітрі, розповсюджуючись холодильною камерою, псують продукти. Антибактеріальні фільтри попереджають такий вплив. Але елементи мають певний термін експлуатації і періодично підлягають заміні. Відповідну інформацію можна знайти в інструкції до холодильника.

Блокування дверей

Домашні улюбленці настільки розумні, що вміють відкривати двері холодильника й забирати з нього їжу. Дехто з дітей полюбляє гратися з продуктами. Техніка, що відкривається завдяки таймеру або коду, стане в нагоді в обох випадках.

Складно впоратися з переїданням? Не можете не їсти пізно ввечері? Холодильник із цією опцією дозволяє налаштувати відкривання дверей тільки в задані години.

Нульовий зазор

Якщо кухня маленька, під час покупки варто звертати увагу на холодильники з нульовим зазором. Прилад, встановлений впритул до меблів, стіни, допоможе зекономити площу. Відчиняючи дверцята на 90 градусів, можна легко висувати ящики.

Auto Open Door

Опція дає змогу відчиняти двері легким поштовхом. Це зручно, коли руки зайняті посудом зі стравами, пакетами з продуктами або не зовсім чисті під час приготування страв.

Перенавішування дверей

Стандартне розташування дверей не завжди зручне. Виходом із ситуації є перенавішування елементів на інший бік. Зробити це легко самостійно, дотримуючись вимог інструкції.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com