ЦРУ вирішило додати собі популярності в очах звичайних американців за допомогою телесеріалів і фільмів про доблесних співробітників цього відомства. За повідомленням британської газети The Guardian, найближчим часом почнеться робота над п’ятьма фільмами і трьома телевізійними серіалами про життя розвідників.
Для цього в ЦРУ з’явилася нова посада – уповноважений по зв’язках із шоу-бізнесом. Його ім’я Чейз Брендон. За його словами, серіали і фільми дозволять “платникам податків отримати більш повне представлення про те, що робить наше відомство”. Як приклад вдалого іміджу, що склався в спецслужб, Брендон привів британську розвідку. За його словами, великий вплив на відношення до неї звичайних людей зіграли романи Джона Ле Карре.
Перший серіал про співробітників ЦРУ буде називатися – “Агентство”. Його режисером став Вольфганг Петерсон, що зняв “Літак президента”. У продовження всього серіалу розвідники борються з арабськими екстремістами, колумбійськими наркобаронами і німецькими терористами. В одній із серій вони навіть врятують життя кубинському лідеру Фиделю Кастро. Інший фільм за назвою “Кличка” буде розповідати про кік-боксершу, що прийшла на службу в ЦРУ. А в третьому фільмі з назвою “24” елітному підрозділу належить за добу врятувати кандидата в президенти від замаху.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com