Готуються протидіяти коронавірусу й надзвичайники Дніпропетровщини

Сьогодні вони провели тренування, де розгорнули мобільний медичний пункт санітарної обробки населення. За легендою, до нашої області на обсервацію приїхали евакуйовані із зони карантину. Які заходи безпеки відпрацювали рятувальники та чи забезпечені необхідним у випадку реальної загрози  дивимось.

Десять евакуйованих привозять із зони карантину. Автобус спочатку обробляють ззовні. Потім, коли салон вже порожній  зсередини.

Люди тим часом роздягаються, проходять через душову кабіну та потрапляють до медиків. Їх реєструють та видають новий одяг.

За легендою надзвичайників, серед евакуйованих є людина, що мала контакт із хворими на коронавірус. Це Богдан, його перевели у мобільний медичний пункт й підключили до кардіомонітора.

При цьому пункті напоготові автомобіль, оснащений усіма засобами невідкладної реанімаційної допомоги. Ним Богдана відправляють до медзакладу.

Доки люди проходять заходи санітарної безпеки, надзвичайники обробляють приміщення, техніку, транспорт і навіть одяг, щоб був на евакуйованих. Для цього поряд чергує дизенфекційно-душевий автомобіль.

Щоб провести такі тренування, надзвичайники залучили десять одиниць техніки та тридцять представників особового складу. Умови, кажуть рятувальники, максимально наближені до реальних.

Надзвичайники запевняють: у разі потреби мобільний пункт санобробки можуть розгорнути будь-де, адже він абсолютно автономний.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com